Nieuws
en updates

Chairbusters: Een frisse start door professionele werkplek reiniging

Omdat wij ons heel goed kunnen voorstellen dat mensen na een periode van thuiswerken graag een frisse (her)start maken op kantoor, hebben wij Chairbusters in het leven geroepen. Een schone, hygiënische werkplek heeft een positief effect op de werksfeer. Wij bieden daarom met Chairbusters een uniek concept aan waarbij professionele schoonmakers de werkplek van uw klant hygienisch reinigen, compleet desinfecteren en antibacterieel maken. Lees verder...


706 Seating Group en COVID-19

Hier vindt u meer informatie over zaken als levering, afspraken en contact. Lees verder...

 

Over 706 Seating Group

Tot de 706 Seating Group behoren vijf bedrijven: Chairsupply, Spindl, BenCamp, Sit-On en Sit and Move. Ieder merk heeft zijn eigen unieke modellen, karakter en doelgroep. Op deze manier proberen wij voor ieders smaak de perfecte artikelen aan te bieden. U kunt bij ons niet alleen terecht voor kantoor-, woning-, horeca- en zorginrichtingen, maar ook voor refurbished artikelen. Komt u er niet helemaal uit? Laat u dan inspireren op onze inspiratie-pagina...

 

706 Seating Group Bedrijfsfilm

Met gepaste trots laten wij u graag een kijkje achter de schermen binnen onze organisatie nemen. Bekijk hier onze bedrijfsfilm:

Werken

Traditioneel, agile- of het nieuwe werken? U zult zo af en toe staan, en zitten. Wij zijn specialist op het gebied van zitten. Van kruk tot 24-uurs stoel, en praktisch alles daar tussen, vindt u bij ons in de collectie. Zo hebben wij producten die u volledig ondersteunen in elke lichaamshouding maar ook producten die u uitdagen en er voor zorgen dat u dynamisch zit, het zogenaamde bewegend zitten.

De toepassingsgebieden van onze producten zijn divers. Zorginstelling, de werkplek op kantoor of thuis, een kantine, een boardroom of vergader faciliteit? U bent bij ons op het juiste adres!

Bekijk aanbod

Wonen

De eettafel, het vergadercentrum van uw huishouden vraagt om een goede, leuke, trendy of comfortabele stoel. De fauteuil met bijzettafel is de ideale plek voor beraad, ontspanning of een laatste email. We beschikken over een uitgebreid programma Italiaans design dat uit voorraad leverbaar is.

Uiteraard zijn de meeste producten leverbaar in een veelvoud aan stoffen en kleuren, voor de juiste sfeer in elk interieur.

Bekijk aanbod

Horeca

Welkom binnen het horeca assortiment van de 706 Seating Group, uw fabrikant en groothandel in standaard en op maat gemaakte hotel, café- en restaurantmeubels. Wij bieden een breed scala aan horecameubels waaronder tafels en statafels, (bar)krukken, banken, kapstokken, paraplubakken, buitenmeubilair en (on)gestoffeerde stoelen.

Wilt u uw restaurant of café een persoonlijk tintje geven, maar wilt u geen vermogen uitgeven? Voor maatwerk draaien we onze hand niet om, heeft u vragen hieromtrent dan helpen we u graag!

Bekijk aanbod

Re-Use

Inmiddels is het hergebruiken van materialen en producten niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Gelukkig maar…! Hoewel wij u graag nieuw meubilair verkopen bieden we u net zo graag producten aan die een tweede leven verdienen, slechts zeer beperkt zijn gebruikt en nog vele jaren mee kunnen maar ook producten met een kleine beschadiging die het normale functioneren in het totaal niet beïnvloeden.

Gezien de snel wisselende voorraad kunnen wij nabestellingen helaas niet garanderen. In deze rubriek treft u producten aan waar u nog vele jaren plezier van zult hebben!

Bekijk aanbod

Het laatste nieuws

Vorige Volgende

Nieuwe producten 706 Seating Group

 

Nieuw in het Chairsupply assortiment zijn de Economy bureaustoel A300 in Comfort en Mesh, en de optie voetbediende hoogteverstelling voor veel van de Chairsupply werkstoelen.

Lees verder

Sit And Move lanceert Cpod

Daar is hij dan! De lancering van de Sit And Move Cpod is een feit. De Cpod is voorzien van een Cpod® Cooling Skin Technology rug, ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek om langdurig comfort en steun te bieden aan de gebruiker. 

Lees verder

Re-use haalt GRATIS gebruikte bureaustoelen op

We kunnen terugkijken op een leerzame periode waarbij we zowel de samenwerking met vele dealers als de samenwerking met onze Re-Use ketenpartners mochten intensiveren. De uitkomst is dat wij het retour halen van bureaustoelen blijvend gratis kunnen aanbieden.

Lees verder

Re-use programma van start

Inmiddels is het hergebruiken van materialen en producten niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Gelukkig maar…! Hoewel wij u graag nieuw meubilair verkopen bieden we u net zo graag producten aan die een tweede leven verdienen.

Lees verder

Slaan van de eerste paal nieuwe pand

Vrijdag 22 maart was het zo ver. Met het gehele team waren wij aanwezig bij het slaan van de eerste paal van ons nieuwe pand op bedrijventerrein Zevenhuis te Hoorn. Met de namen van alle mensen binnen ons team op de eerste paal, zijn zij nu letterlijk het fundament onder onze organisatie. 

Lees verder

Nieuwe zadelzit voor zadelkrukken

Bij 706 Seating Group zijn wij altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Om die reden is er een nieuwe zadelzit ontwikkelt ten behoeve van de zadelkrukken van Chairsupply en de Ride van Spindl.

Lees verder

Circulaire economie

In oktober 2018 schaarde een groot deel van de Nederlandse kantoormeubelbranche zich achter de principes van de circulaire economie. Daarnaast werd tijdens het circulair symposium, dat georganiseerd werd door de Vereniging van Inrichtingsprofessionals (V.I.P.) , uitgesproken dat de branche de overheid ondersteunt in haar streven naar een circulair Nederland in 2050.

Lees verder

Orgatec

Van dinsdag 23 t/m zaterdag 27 oktober staan wij op de Orgatec beurs in Koelnmesse, Köln, en daar hebben we jou graag bij! We zullen u verrassen met maar liefst twee wereldprimeurs, namelijk de 706+ en een volledig nieuw high-end bureaustoelen programma. Je kan ons vinden in Hal 6, gang A, standnummer 021 en 011.

Lees verder

Kleurwijziging Move

Waar onze Italiaanse fabrikant voorheen haar diverse modellen in twee kleuren wit produceerde, heeft men dit vereenvoudigd door één kleur wit te produceren voor alle modellen, waaronder onze Move & Move barkruk.  Deze modellen zijn per direct daarom meer "wit/wit" in plaats van "melkwit".

Lees verder